• Välj botten

  • Välj topping

  • Vitkålsbotten
  • Bianco
  • Mingel
  • Vegetarisk

För 2 st pizzor. 1 paket pizzabottnar vitkålsbotten (2st) 4 msk créme fraiche 2 dl riven ost 100 g getost ca 20 röda & gröna vindruvor  100 g grönkål Salta mandlar Olivolja Salt och peppar Sätt ugnen på 250 grader. Bred ut créme fraichen över hela pizzabottnarna. Fördela den rivna osten och smula över getosten.  […]

  • Vitkålsbotten
  • Asiatisk
  • Bianco
  • Mingel
  • Vegetarisk

För 2st pizzor. 1 paket pizzabottnar vitkålsbotten (2st) 4 msk créme fraiche  1 msk teriyakisås 2 dl riven ost 2 morötter ½ gurka 1,5 dl vatten 1 dl socker ½ dl ättikssprit  rädisor  jordnötter srirachamajonnäs chili  sesamfrön  koriander Sätt ugnen på 250 grader.  Koka upp vatten, socker och ättikssprit och låt svalna. Skiva gurkan i […]

  • Vitkålsbotten
  • Bianco
  • Mingel
  • Vegetarisk

För två personer 1 paket pizzabottnar vitkålsbotten (2st) 4 msk créme fraiche  Basilika  2 dl riven ost 1 knippe morötter  75 gram fetaost  Salladslök  Rädisor  Salt & peppar  Sätt ugnen på 250 grader och låt plåten/pizzastenen stå i ugnen under uppvärmning. Koka upp vatten, socker och ättikssprit och låt svalna. Mandolina morötterna tunt på längden, […]

  • Vitkålsbotten
  • Bianco
  • Mingel
  • Vegetarisk

För två personer 1 paket pizzabottnar vitkålsbotten (2st) 1 dl créme fraiche 1 tsk pepparrot 2 tsk citronsaft Zesten av ½ citron  Salt & peppar   2 dl riven ost  1st liten zucchini  Gräslök Sätt ugnen på 250 grader och låt plåten/pizzastenen stå i ugnen under uppvärmning. Blanda créme fraiche, pepparrot samt skal och saft från […]

  • Vitkålsbotten
  • Bianco
  • Dessert
  • Mingel
  • Vegetarisk

För två personer 1 paket pizzabottnar vitkålsbotten (2st) 6 msk färskost  250 gram jordgubbar 1 msk honung  ½ citron  Björnbär Blåbär Mynta  Börja med att skiva upp alla jordgubbar. Lägg hälften i en skål.  Pressa över citronsaft från 1/2 citron. Ringla över honung. Blanda om och låt stå tills pizzorna är färdiga. Bred på ett tjockt […]

  • Vitkålsbotten
  • Bianco
  • Mingel
  • Vegetarisk

För två pizzor 1 paket pizzabottnar vitkålsbotten (2st) 4 msk créme fraiche  2 dl riven ost 1st burk små kapris  1st liten fänkål  1st citron  250 gram färska räkor  Smetana Dill Salt och peppar Sätt ugnen på 175 grader. Häll bort lagen från kaprisen och lägg upp dem på en plåt. Ställ in i ugnen […]

  • Vitkålsbotten
  • Bianco
  • Mingel
  • Vegetarisk

För två pizzor 1 paket pizzabottnar vitkålsbotten (2st) 4 msk färskost  1 dl riven ost ½ zucchini  1 paket färska majskolvar  Gräslök Salt & peppar  Olivolja  Tänd grillen (om du vill grilla majskolvarna – annars funkar det att steka i en grillpanna, alternativt köra i ugnen på grilläge).  Sätt ugnen på 250 grader och låt […]

  • Vitkålsbotten
  • Bianco
  • Mingel
  • Vegetarisk

För två pizzor 1 paket pizzabottnar vitkålsbotten (2st) 4 msk ricottaost  1 dl riven ost  3st sharonfrukter  Salta mandlar Rosésallad  Machésallad Honung   Salt & peppar   Sätt ugnen på 250 grader och låt plåten/pizzastenen stå i ugnen under uppvärmning. Bred över ricottaosten på bottnarna. Strö över riven ost.  Skär hälften av sharonfrukterna i tunna skivor. Lägg […]

  • Vitkålsbotten
  • Bianco
  • Mingel
  • Vegetarisk

För 2 st pizzor: 1 paket pizzabottnar vitkålsbotten (2 st) 4 msk creme fraiche  2 dl riven mozzarella 4 st nektariner  1 st burrata Basilika  Olivolja  Salt och peppar  Sätt ugnen på 250 grader och låt plåten/pizzastenen stå i ugnen under uppvärmning. Skiva nektarinerna.  Bred ut creme fraiche på pizzabottnarna hela vägen ut i kanterna. […]

  • Vitkålsbotten
  • Bianco
  • Mingel
  • Vegetarisk

För 2 st pizzor: 1 paket pizzabottnar vitkålsbotten (2st) 5 msk créme fraiche 2 dl riven hårdost, t.ex. parmesan Tunt skivad schalottenlök Sparris Citron Krasse 1. Sätt ugnen på ca 250 grader. Låt plåten eller pizzastenen stå i ugnen under uppvärmning så att den blir riktigt varm. 2. Bred ut créme fraiche på pizzabottnarna, OBS! […]

  • Vitkålsbotten
  • Bianco
  • Mingel
  • Vegetarisk

 För 2 st pizzor. 1 paket brödfria pizzabottnar på vitkålsbotten (2 st) 4 msk creme fraiche  2 dl riven ost 125 gram sparris  1 burrata Sockerärtor  Pesto Olivolja Salt och peppar Sätt ugnen på 250 grader och låt plåten/pizzastenen stå i ugnen under uppvärmning så att den blir riktigt varm. Bred ut creme fraichen på […]

  • Vitkålsbotten
  • Bianco

1 paket pizzabottnar vitkålsbotten (2 st) 1 burk Klädesholmens matjessill 4 msk creme fraiche 2 dl riven smakrik ost 2 st ägg 6 st färskpotatisar  Creme fraiche Gräslök Rödlök Dill  Salt och peppar Sätt ugnen på 250 grader och låt plåten/pizzastenen stå i ugnen under uppvärmning. Koka potatisen tillsammans med dill i ca 15 minuter. […]