HELT Naturligt. INGA TILLSATSER. mycket näring.

HELT Naturligt. INGA TILLSATSER. mycket näring.

HELT Naturligt.
INGA TILLSATSER.
mycket näring.

Hälsosamma pizzabottnar

Hemligheten sitter i en nyttig pizzadeg. Istället för spannmål och vetemjöl bakas våra bottnar på ett helt nytt och hälsosamt vis. Allting görs av oss själva från grunden i vår egna lilla fabrik. Våra glutenfria pizzor finns i två typer av bottnar:

Vitkålsbotten - Svensk lokalodlad vitkål blandas med ägg från svenska frigående höns, mandel, mozzarella och parmesan som sedan handpressas till en tunn botten.

Kycklingbotten - Svensk kycklingfärs blandas med ägg från svenska frigående höns, mozzarella och parmesan som sedan handpressas till en tunn botten.

noga utvald topping

För att kunna baka en näringsrik och nyttig pizza helt utan tillsatser krävs noga utvalda råvaror, mycket tid och stor mängd passion. När resultatet blir en smaksensation med unika egenskaper gör vi det gärna, om och om igen!

Vår nötfria pesto och vår pizzasås, gjord på solmogna tomater, lagas av oss själva från grunden. Grönsakerna är valda och kombinerande utifrån smak och konsistens och tillsammans med den krämiga mozzarellan skapar de ren magi för dina smaklökar.

Riktig mat när den är som bäst!

full med näring med hänsyn till klimtatet

Riktig mat ger också riktigt bra näringsvärden. När vi talar om att våra pizzor är nyttiga utgår vi från livsmedelsverkets definition av en "Betydande mängd" där våra pizzor når gränsvärdet för hela 20st vitaminer och mineraler. Exempelvis återfinns en betydande mängd av vitamin B12, vitamin B6, riboflavin (B2), vitamin A, vitamin C, Vitamin D, folsyra, zink, koppar och selen. Vi producerar således näring och inte tomma kalorier som ingen egentligen behöver.

Klimatet gynnas ytterligare av att pizzorna säljs frysta vilket inte bara bibehåller näringen utan också minskar matsvinnet avsevärt. Vår lokala förankring med en stor andel svenska och lokala råvaror är även det positivt ur transportsynpunkt.

Att pizzorna dessutom är rika på fibrer och fullvärdigt protein, low carb och glutenfria gör att vi med stolthet refererar till dem som mat som känns bra att äta.

MOZZARELLA PESTO
VITKÅLSBOTTEN
BESTÄLL HÄR
Botten bakad på svensk lokalodlad vitkål, ägg från svenska frigående höns, mandelmjöl, mozzarella och parmesan.

Tomatsås
gjord på solmogna tomater, örter och chili för att ge ett härligt sting.

Toppad
med krämig mozzarella och en egengjord nötfri pesto med rikligt med basilika och äkta parmesan.

Rik på
bland annat vitamin C, vitamin D, vitamin B12, zink och koppar.
VEGETABLE
VITKÅLSBOTTEN
CAPRICCIOSA
VITKÅLSBOTTEN
PIZZABOTTNAR
VITKÅLSBOTTEN
MOZZARELLA PESTO
KYCKLINGBOTTEN
VERDURE
KYCKLINGBOTTEN

EFTERFRÅGA FOR REAL FOODS I DIN BUTIK

Saknar du FOR REAL! PIZZA i din lokala butik? Klicka HÄR, skriv ut och ge formuläret till din lokala handlare så lovar vi att göra allt för att leverera till just din butik!

SERVERA FOR REAL FOODS I DIN RESTAURANG 

Vill du utöka din meny med alternativa och hälsosamma pizzabottnar?
Mejla order@forrealfoods.se för att veta mer!

grains_filled

Fri från
bröd & gluten

perfect_filled

Fri från
tillsatser

arm_filled

FULL MED
NÄRING

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN

SERVERA FOR REAL FOODS I DIN RESTAURANG 

Vill du utöka din meny med alternativa och hälsosamma pizzabottnar?
Mejla order@forrealfoods.se för att veta mer!