SÅ FUNGERAR DET

Våra unika fryspizzor finns att köpa i vår webshop med hemleverans inom stora delar av Sverige samt i utvalda matbutiker runt om i landet. Samtliga pizzor bakas från grunden i vår egna lilla fabrik i Skärhamn på Tjörn och säljs frysta.

Online_Ikon (1)

ONLINE

Butik_ikon

BUTIK

Online_Ikon (1)

HANDLA ONLINE

I vår webshop kan du handla alla våra pizzor med hemleverans inom stora delar av Sverige. Pizzorna säljs i 4-pack och 6-pack där båda får plats i ett vanligt frysfack. Pizzorna levereras frysta på lördagar, söndagar och tisdagar beroende på ort. Lägg din order senast onsdag för att få din leverans samma vecka. På torsdag skickas ett sms med en ungefärlig leveranstid. På leveransdagen får du ett nytt sms med en mer exakt tid och du kan sedan följa leveransen hem till din dörr.

Sverigekarta_grön_svart (1)

VÄLJ DINA PIZZOR

Pizza

Välj den box med pizzor
som passar dig bäst.

VI levererar HEM

Bil

Vi levererar pizzorna frysta
direkt hem till dörren.

ÄT OCH NJUT

perfect_filled

Bjud familj och vänner på en snabblagad
och näringsrik middag utan krångel

Butik_ikon

HANDLA I BUTIK

FOR REAL! PIZZA finns även att köpa i utvalda matbutiker runt om i landet. Antal butiker ökar ständigt och du hittar de nuvarande butikerna i den intilliggande kartan. Om vi inte finns i just din butik eller om du saknar en smak så be gärna din lokala handlare att mejla order@forrealfoods.se för mer info. För att vara riktigt säker på att information når fram så klicka HÄR, skriv ut formuläret och lämna det till butiken.

prova våra
pizzor idag!

prova våra
pizzor idag!