• Välj botten

  • Välj topping

  • Vitkålsbotten
  • Bianco
  • Mingel
  • Vegetarisk

Fira advent med FOR REAL! PIZZA på glutenfri vitkålsbotten toppad med grönmögelost, hasselnötter, färska fikon och fikonmarmelad. Fri från spannmål och mjöl och 100% naturlig. Gör så här: Bred FOR REAL! PIZZABOTTNAR med ett tjockt lager creme fraische och toppa med bitar av grönmögelost samt hackade hasselnötter Grädda på högsta värme i ugnen tills osten […]

  • Vitkålsbotten
  • Bianco
  • Mingel
  • Vegetarisk

För 2 st pizzor: 1 paket For Real! Foods pizzabottnar vitkålsbotten (2 st) 4 msk creme fraiche  2 st små jordärtskockor  1 st mozzarella  100 gram grönkål 10 st körsbärstomater 25 gram pinjenötter Olivolja Salt & Peppar Bred ut creme fraiche på pizzabottnarna, OBS! Det är viktigt att inte lämna några kanter kvar, utan fördela […]

  • Vitkålsbotten
  • Bianco
  • Mingel
  • Vegetarisk

För 2 st pizzor: 1 paket pizzabottnar vitkålsbotten (2 st) 4 msk creme fraiche  100 gram chèvre  1 stor gul lök 1 msk smör  2 st polkabetor Ruccola Salt & peppar  Sätt ugnen på 250 grader över- och undervärme. Låt plåten stå i ugnen under uppvärmning Börja med den karamelliserade löken. Stek löken i smör […]

  • Vitkålsbotten
  • Bianco
  • Mingel
  • Vegetarisk

För 2 st pizzor: 1 paket pizzabottnar vitkålsbotten (2st) 5 msk créme fraiche 2 dl riven hårdost, t.ex. parmesan Tunt skivad schalottenlök Sparris Citron Krasse 1. Sätt ugnen på ca 250 grader. Låt plåten eller pizzastenen stå i ugnen under uppvärmning så att den blir riktigt varm. 2. Bred ut créme fraiche på pizzabottnarna, OBS! […]

  • Vitkålsbotten
  • Bianco
  • Mingel
  • Vegetarisk

 För 2 st pizzor. 1 paket brödfria pizzabottnar på vitkålsbotten (2 st) 4 msk creme fraiche  2 dl riven ost 125 gram sparris  1 burrata Sockerärtor  Pesto Olivolja Salt och peppar Sätt ugnen på 250 grader och låt plåten/pizzastenen stå i ugnen under uppvärmning så att den blir riktigt varm. Bred ut creme fraichen på […]

  • Vitkålsbotten
  • Bianco

1 paket pizzabottnar vitkålsbotten (2 st) 1 burk Klädesholmens matjessill 4 msk creme fraiche 2 dl riven smakrik ost 2 st ägg 6 st färskpotatisar  Creme fraiche Gräslök Rödlök Dill  Salt och peppar Sätt ugnen på 250 grader och låt plåten/pizzastenen stå i ugnen under uppvärmning. Koka potatisen tillsammans med dill i ca 15 minuter. […]

  • Vitkålsbotten
  • Bianco
  • Mingel
  • Vegetarisk

Av alla de varianter på topping vi testat på vår senaste produkt, Pizzabottnar, är detta en av våra absoluta favoriter. Garanterad fredagsfeeling utlovas! FärskostFetaostCitronRuccolaVitlökZucchiniPinjenötterAvokado 1. Hacka lite ruccola och blanda med färskost, citronsaft, salt och peppar.2. Skiva vitlök och zucchini tunt och rosta pinjenötter.3. Bred ut färskostblandningen på pizzabottnen, fördela vitlök och zucchini och smula […]

  • Vitkålsbotten
  • Bianco
  • Mingel

1 paket pizzabottnar vitkålsbotten (2st) Löjrom Potatis Crème fraiche Riven parmesan Dill Rödlök Citron Salt & peppar Olivolja Sätt ugnen på 250 grader och låt plåten/pizzastenen stå i ugnen under uppvärmning. Bred på crème fraiche på bottnarna hela vägen ut i kanten och strö över parmesan. Skär potatis i tunna skivor, gärna med mandolin, och […]

  • Vitkålsbotten
  • Tomatsås
  • Vegetarisk

For Real! PizzabottnarTomatsåsMozzarellaBuffelmozzarellaPestoFärsk basilikaOlivoljaSaltSvartpeppar Sätt ugnen på 220 grader på över- och undervärme Bred ut tomatsås på bottnen och toppa med bitar av mozzarella Grädda pizzan mitt i ugnen på 220°C i 6 – 8 minuter tills osten smält När pizzan är klar, dra sönder bitar av buffelmozzarella och lägg på pizzan Toppa med pesto […]

  • Vitkålsbotten
  • Bianco
  • Mingel
  • Vegetarisk

For Real! PizzabottnarCrème fraicheParmesanSparrisSchalottenlökOlivoljaSaltSvartpeppar Sätt ugnen på 220 grader på över- och undervärme Bred ett lager crème fraiche på bottnen Strö över riven parmesan och tunt skivad schalottenlök Hyvla sparris i långa remsor med en potatisskalare och lägg ovanpå löken Grädda pizzan mitt i ugnen på 220°C i 5 – 7 minuter tills osten är […]

  • Vitkålsbotten
  • Bianco

For Real! PizzabottnarTomatsåsMozzarellaChampinjonerRödlökSalsicciaKörsbärstomaterFärsk basilikaOlivoljaSaltSvartpeppar Sätt ugnen på 220 grader på över- och undervärme Bred på tomatsås på bottnen och lägg på toppingen Grädda pizzan mitt i ugnen 5 – 7 minuter tills osten är gyllenbrun Lägg på färsk basilika och ringla över olivolja och strö över salt och svartpeppar Smaklig spis!

  • Vitkålsbotten
  • Bianco
  • Mingel

En härlig sommarpizza toppad med havets guld! Sanslöst god kombination tillsammans med potatisen. For Real! PizzabottnarLöjromPotatisCrème fraîcheRiven parmesanDillRödlökCitronSaltPepparOlivolja Sätt ugnen på 220 grader på över- och undervärme. Bred på crème fraiche på bottnen och strö över parmesan. Skär potatis i tunna skivor och fördela på pizzan. Ringla över lite olivolja och sätt in i ugnen […]