• Vitkålsbotten
  • Bianco
  • Mingel
  • Vegetarisk

Pizza bianco med sparris och parmesan

For Real! Pizzabottnar
Crème fraiche
Parmesan
Sparris
Schalottenlök
Olivolja
Salt
Svartpeppar

  1. Sätt ugnen på 220 grader på över- och undervärme
  2. Bred ett lager crème fraiche på bottnen
  3. Strö över riven parmesan och tunt skivad schalottenlök
  4. Hyvla sparris i långa remsor med en potatisskalare och lägg ovanpå löken
  5. Grädda pizzan mitt i ugnen på 220°C i 5 – 7 minuter tills osten är gyllenbrun
  6. Ringla över olivolja och strö på extra parmesan
  7. Strö över flingsalt och nymalen svartpeppar
  8. Servera gärna med citronklyftor

fler recept

köp oss här!

Allt fler butiker och restauranger upptäcker våra pizzor och i dagsläget finns vi hos över

400 återförsäljare och det tillkommer nya varje dag. Du hittar oss bland annat hos: