• Vitkålsbotten
  • Bianco
  • Mingel
  • Vegetarisk

Pizza Bianco med ricotta, sharonfrukt, rosésallad och salta mandlar.

För två pizzor

  • 1 paket pizzabottnar vitkålsbotten (2st)
  • 4 msk ricottaost 
  • 1 dl riven ost 
  • 3st sharonfrukter 
  • Salta mandlar
  • Rosésallad 
  • Machésallad
  • Honung  
  • Salt & peppar 
  1.  Sätt ugnen på 250 grader och låt plåten/pizzastenen stå i ugnen under uppvärmning.
  2. Bred över ricottaosten på bottnarna. Strö över riven ost. 
  3. Skär hälften av sharonfrukterna i tunna skivor. Lägg på dem på bottnarna. 
  4. Grädda i ugnen i ca 7 minuter eller tills pizzorna fått fin färg.
  5. Skär resten av sharonfrukten i klyftor. Hacka de salta mandlarna grovt. 
  6. Toppa de färdiggräddade pizzorna med sharonfrukten, salta mandlar, rosé-och machésalladen. 
  7. Avsluta med att ringla över lite honung, salta och peppra.

Våra pizzabottnar säljs i utvalda matbutiker i hela landet. Se https://www.forrealfoods.se/butiker för en frysdisk nära dig. Finns även på Mathem.se samt i vår webbshop.