• Vitkålsbotten
  • Bianco
  • Mingel
  • Vegetarisk

Pizza Bianco med getost, vindruvor och frasig grönkål

För 2 st pizzor.

  • 1 paket pizzabottnar vitkålsbotten (2st)
  • 4 msk créme fraiche
  • 2 dl riven ost
  • 100 g getost
  • ca 20 röda & gröna vindruvor 
  • 100 g grönkål
  • Salta mandlar
  • Olivolja
  • Salt och peppar
  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Bred ut créme fraichen över hela pizzabottnarna.
  3. Fördela den rivna osten och smula över getosten. 
  4. Riv grönkålen i mindre bitar och halvera vindruvorna, fördela över pizzorna.
  5. Ringla över olivolja och grädda sedan i ugnen, ca 7 min. 
  6. Avsluta med att hacka och strö över mandlarna, samt salta och peppra pizzorna innan servering. 

Våra pizzabottnar säljs i utvalda matbutiker i hela landet. Se https://www.forrealfoods.se/butiker för en frysdisk nära dig. Finns även på Mathem.se samt i vår webbshop.