GÖR SÅ HÄR

    • Sätt ugnen på 250 grader.

    • Koka potatisen.

    • Hacka vitlöken och fräs den lätt i olivolja i några minuter. Ställ åt sidan

    • Skiva potatisen i cirka 1/2 cm tjocka skivor.

    • Ta ut en pizzabotten ur frysen och fördela potatisskivorna rättvist över pizzan.

    • Mosa dem lätt med en gaffel eller baksidan av en sked.

    • Häll vitlöksoljan över potatisen.

    • Hacka rosamarin och mortla rosepeppar, strö över pizzan.

    • Strö Västerbottenosten över pizzan.

    • In i ugnen i cirka 8-10 minuter.

    • Klart!

  • Vitkålsbotten
  • Bianco
  • Mingel
  • Vegetarisk

Nyårspizza med potatis, rosmarin och västerbotten av Food Pharmacy

Månadens pizzarecept av Food Pharmacy

Våra brödfria pizzor och pizzabottnar säljs i utvalda matbutiker i hela landet.
Se våra butiker för att hitta en frysdisk nära dig.
Finns även på Mathem.se samt i vår webbshop.

Lina & Mia - Food Pharmacy Lina & Mia - Food Pharmacy
INGREDIENSER

1 portion

1 brödfri pizzabotten på vitkål

5 potatisar

1–2 vitlöksklyftor

1 msk olivolja

1 nypa färsk rosmarin

1 nypa rosépeppar

1/2 dl Västerbottenost

fler recept

köp oss här!

Allt fler butiker och restauranger upptäcker våra pizzor och i dagsläget finns vi hos över

400 återförsäljare och det tillkommer nya varje dag. Du hittar oss bland annat hos: