GÖR SÅ HÄR

  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Koka potatisen.
  3. Hacka vitlöken och fräs den lätt i olivolja i några minuter. Ställ åt sidan
  4. Skiva potatisen i cirka 1/2 cm tjocka skivor.
  5. Ta ut en pizzabotten ur frysen och fördela potatisskivorna rättvist över pizzan.
  6. Mosa dem lätt med en gaffel eller baksidan av en sked.
  7. Häll vitlöksoljan över potatisen.
  8. Hacka rosamarin och mortla rosepeppar, strö över pizzan.
  9. Strö Västerbottenosten över pizzan.
  10. In i ugnen i cirka 8-10 minuter.
  11. Klart!

  • Vitkålsbotten
  • Bianco
  • Mingel
  • Vegetarisk

Nyårspizza med potatis, rosmarin och västerbotten av Food Pharmacy

Månadens pizzarecept av Food Pharmacy

Våra brödfria pizzor och pizzabottnar säljs i utvalda matbutiker i hela landet.
Se våra butiker för att hitta en frysdisk nära dig.
Finns även på Mathem.se samt i vår webbshop.

Lina & Mia - Food Pharmacy Lina & Mia - Food Pharmacy
INGREDIENSER

1 portion

1 brödfri pizzabotten på vitkål

5 potatisar

1–2 vitlöksklyftor

1 msk olivolja

1 nypa färsk rosmarin

1 nypa rosépeppar

1/2 dl Västerbottenost

fler recept

Picture

köp oss här!

Allt fler butiker och restauranger upptäcker våra pizzor och i dagsläget finns vi hos över

400 återförsäljare och det tillkommer nya varje dag. Du hittar oss bland annat hos: