• Vitkålsbotten
  • Bianco
  • Mingel

Löjromspizza

  • 1 paket pizzabottnar vitkålsbotten (2st)
  • Löjrom
  • Potatis
  • Crème fraiche
  • Riven parmesan
  • Dill
  • Rödlök
  • Citron
  • Salt & peppar
  • Olivolja
  1. Sätt ugnen på 250 grader och låt plåten/pizzastenen stå i ugnen under uppvärmning.
  2. Bred på crème fraiche på bottnarna hela vägen ut i kanten och strö över parmesan.
  3. Skär potatis i tunna skivor, gärna med mandolin, och fördela på pizzan.
  4. Ringla över lite olivolja och grädda i ugnen på bakplåtspapper i ca 6 min.
  5. Toppa med hackad rödlök, löjrom, crème fraiche, dill, citronskivor, salt och peppar.

Våra pizzabottnar säljs i utvalda matbutiker i hela landet. Se https://www.forrealfoods.se/butiker för en frysdisk nära dig. Finns även på Mathem.se samt i vår webshop.