Ingredienser

1 brödfri pizzabotten

1/2 dl tomatsås

1/2 dl riven parmesan

2 ägg

Salt & svartpeppar

Efter ugnen: Färsk basilika eller färsk babyspenat

  • Vitkålsbotten
  • Tomatsås
  • Vegetarisk

Food Pharmacys brunchpizza med stekt ägg

Månadens pizzarecept av Food Pharmacy

 

Våra brödfria pizzor och pizzabottnar säljs i utvalda matbutiker i hela landet.
Se https://www.forrealfoods.com/butiker för att hitta en frysdisk nära dig.
Finns även på Mathem.se samt i vår webbshop.

Lina & Mia - Food Pharmacy Lina & Mia - Food Pharmacy
Instruktioner

Sätt ugnen på 250 grader. Ta ut en botten ur frysen. Bred ut tomatsåsen över botten, ända ut i kanterna för annars kan kanterna brännas. Strö över riven parmesan. Knäck två ägg. Salta och peppra.
In i ugnen i cirka 8 minuter (håll som sagt ett öga på äggen). Stick in en gaffel efter halva tiden och punktera äggulorna (om du vill). Ta ut pizzan när den känns klar och toppa med färsk basilika eller babyspenat.

fler recept

köp oss här!

Allt fler butiker och restauranger upptäcker våra pizzor och i dagsläget finns vi hos över

400 återförsäljare och det tillkommer nya varje dag. Du hittar oss bland annat hos: