• Vitkålsbotten
  • Tomatsås
  • Vegetarisk

Food Pharmacys brunchpizza med stekt ägg

Månadens pizzarecept av Food Pharmacy

Ingredienser

1 brödfri pizzabotten

1/2 dl tomatsås

1/2 dl riven parmesan

2 ägg

Salt & svartpeppar

Efter ugnen: Färsk basilika eller färsk babyspenat

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader. Ta ut en botten ur frysen. Bred ut tomatsåsen över botten, ända ut i kanterna för annars kan kanterna brännas. Strö över riven parmesan. Knäck två ägg. Salta och peppra.
  2. In i ugnen i cirka 8 minuter (håll som sagt ett öga på äggen). Stick in en gaffel efter halva tiden och punktera äggulorna (om du vill). Ta ut pizzan när den känns klar och toppa med färsk basilika eller babyspenat.

Våra brödfria pizzor och pizzabottnar säljs i utvalda matbutiker i hela landet.
Se https://www.forrealfoods.se/butiker för att hitta en frysdisk nära dig.
Finns även på Mathem.se samt i vår webbshop.