För 2 st pizzor.
- 1 paket brödfria pizzabottnar på vitkålsbotten (2 st)
- 4 msk creme fraiche
- 2 dl riven ost
- 125 gram sparris
- 1 burrata
- Sockerärtor
- Pesto
- Olivolja
- Salt och peppar
- Sätt ugnen på 250 grader och låt plåten/pizzastenen stå i ugnen under uppvärmning så att den blir riktigt varm.
- Bred ut creme fraichen på pizzabottnarna, OBS! Det är viktigt att inte lämna några kanter kvar, utan fördela creme fraichen över hela botten.
- Strö över den rivna osten.
- Skiva sparrisen tunt på längden. Lägg den på pizzabottnarna.
- Grädda i ugnen, ca 7 minuter – eller tills de fått fin färg.
- Skär sockerärtorna på längden.
- Toppa pizzorna med burrata, sockerärtor och pesto.
- Salta och peppra, samt ringla över lite olivolja innan servering!
Kika under butiker för att se vilka butiker som säljer våra pizzabottnar. Finns även på Mathem.se samt i vår webshop.