Brunchpizza med stekt ägg ala Food Pharmacy

Här får ännu ett läckert pizzarecept från våra vänner på Food Pharmacy! Måste testas!

För 2 st pizzor:

1 pizzabotten från FOR REAL! FOODS (köp här)

1/2 dl tomatsås

1/2 dl riven parmesan

2 ägg

Salt & svartpeppar

Topping

Färsk basilika eller färsk babyspenat

Instruktioner

Sätt ugnen på 250 grader. Ta ut en botten ur frysen. Bred ut tomatsåsen över botten, ända ut i kanterna för annars kan kanterna brännas. Strö över riven parmesan. Knäck två ägg. Salta och peppra.

In i ugnen i cirka 8 minuter (håll som sagt ett öga på äggen). Stick in en gaffel efter halva tiden och punktera äggulorna (om du vill). Ta ut pizzan när den känns klar och toppa med färsk basilika eller babyspenat.

Våra pizzabottnar säljs i utvalda matbutiker i hela landet. Se https://www.forrealfoods.se/butiker för en frysdisk nära dig. Finns även på Mathem.se samt i vår webshop.

Got Something To Say?